Bloggen er flyttet til www.grillblogg.com!!

Gå dit for seneste oppskrifter, og en oppdatert blogg! :-)

fredag 31. mai 2013

Laks på grillen

Tid: ca 45 min

dill

Ingredienser:
Laks
Fersk dill
Sitron
Salt
Pepper

salt og pepper

Vi tørket laksen med tørkepapir, krydret med salt og pepper og la på dill og sitron.

Grillen ble varmet opp med tre bluss, og vi la på laksefileten med skinnsiden ned og uten folie. Så skrudde vi av det midterste blusset og grillet videre ved 200-225 grader til laksen var klar. Dette sjekket vi med en gaffel.

dill og sitron

Laksen smakte fortreffelig, men utfordringen her er å få fisken av grillen i ett helt stykke. Vi fikk til dette med vekslende hell. Fisken så finere ut på grillen enn på fatet, men smakte kjempegodt! :-)

Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk kommentar feltet... :-)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar